Solocare aqua - sve u jednom otopina za čišćenje, ispiranje, dezinfekciju, vlaženje i uklanjanje proteina s mekih kontaktnih leća

Tekućina SoloCare Aqua namijenjena je za čišćenje, dezinfekciju, vlaženje, hidrataciju i njegu svih vrsta mekih kontaknith leća. Antidehidracijska tehnologija Hydrolock održava kontaktne leće vlažnima i na taj način osigurava veću udobnost nošenja leća tijekom cijelog dana. To je prvi proizvod za održavanje kontaktnih leća na tržištu uz koji ide antibakterijska posudica.

solocare aqua

Preporučuje se ljudima koji provedu puno vremena u zadimljenim prostorijama, zagađenom zrak, ispred računala ili televizora, ljudima koji borave u prostorima koji su grijani ili hlađeni klimatizacijskim uređajima.

Solocare aqua tekućina pomaže zaštititi oči od gubitka vlage i pruža dugotrajni učinak zahvaljujući revolucionarnom Hydrolock sustavu utemeljenom na provitaminu B5, koji se koristi i za lječenje sindroma suhog oka. Na taj način pomaže zaštititi oči od gubitka vlage i pruža dugotrajni učinak. Osim provitamina B5 tekućina sadrži i Sorbitol, sastojak koji na sebe veže vlagu.

MicroBlock antibakterijska posudica, koja ide uz svako pakiranje Solocare aqua tekućine, napravljena je od specijalnog materijala koji u sebi sadrži antibakterijske ione srebra pa se u dodiru s dnom MicroBlok posudice uništavaju mnoge vrste bakterija i mikroorganizama.

solocare aqua

Voditi brigu o kontaktnim lećama sa Solocare aqua je vrlo jednostavno. U nastavku donosimo dva načina kako koristiti Solocare aqua:

- Prvi i bolje preporučiv način je ostaviti leće u otopini četiri sata ili preko noći bez trljanja i ispiranja.

- Drugi način je kraći, traje samo pet minuta. Leću je moguće trljati deset sekundi i ostaviti u posudici pet minuta.
   Nakon isteka tih pet minuta, leća je spremna za nošenje.

Leća držana u Solocare aqua otopini zadržat će i do 90 % više hidratacije u odnosu na leće držano u nekoj drugoj tekućini.

Tekućina se nudi u pakiranjima od 360 ml i 90 ml. Pakiranje od 90 ml je praktično za putovanje (pogotovo avionom, jer količina manja od 100 ml smije u ručnu prtljagu)

 

Sustav upravljanja tvrtke
DEA LENS PROJECT d.o.o.
J.J. Strossmayera 150 , HR-31000 Osijek, Hrvatska

Za sljedeći opseg aktivnosti:
Proizvodnja optičkih leća,
održavanje optičarskih i oftamoloških instrumenata,
zastupstvo u prodaji optičarskih i oftamoloških instrumenata

...više

Ekskluzivni smo zastupnici svjetski poznatih firmi:


Vismed