O nama

DEA Lens d.o.o. je poduzeće za proizvodnju i promet očne i instrumentalne optike. Osnovano je 1992. godine sa svrhom da olakša rastuće aktivnosti Očne optike Lens koja je kao samostalni optičarski obrt ustanovljena 1989.godine.

DEA Lens je u svom uspješnom poslovanju dosegao razinu koja je okrunjena certifikacijom ISO 9001 standarda. Kao prvoj tvrtki na području naočalne optike i optičarske opreme , poslovanje DEA Lensa je certificirano od strane dvije renomirane certifikacijske kuće i to Bureau Veritas na medjunarodnoj razini te prvog hrvatskog certifikacijskog društva, Hrvatskog registra brodova na razini Republike Hrvatske.

Ovo je samo još jedan dokaz naše profesionalnosti i ozbiljnosti te rezultat naše stalne težnje za povećavanjem kvalitete proizvoda i usluga .

POLITIKA TVRTKE
DEA LENS PROJECT d.o.o. od samih početaka svojeg postojanja nastoji održavati visoka načela profesionalnog rada, bilo u kvaliteti svojih usluga, bilo u odnosu kojeg izgrađuje sa svojim kupcima ili dobavljačima. Postignuti poslovni uspjeh je dokazao da se samo takvim načinom rada može ostvariti uspjeh, a još važnije izgraditi poslovno okružje u kojem svi dobivaju.

DEA LENS PROJECT d.o.o. svakodnevno demonstrira svoj poslovni uspjeh kroz poboljšavanje radnih uvjeta zaposlenika, te komunikaciju sa tržištem kroz osvajanja različitih međunarodno priznatih postignuća u obliku certifikata i potvrda, koji samo potvrđuju opredijeljenost tvrtke ka održavanju svoje visoke pozicije na otvorenom tržištu.

POLITIKA KVALITETE
Primjenom norme ISO 9001:2000, Sustava upravljanja kvalitetom, tvrtka se odredila:
- njegovati i izgrađivati odnos sa kupcima,
- zapošljavati stručno i ambiciozno osoblje, te omogućavati i poticati kontinuirano razvijanje i usavršavanje,
- pribavljati najsuvremeniju opremu, i održavati infrastrukturu i okruženje za ugodan rad,
- njegovati i razvijati partnerske odnose s dobavljačima,
- primjenjivati i poboljšavati djelotvornost sustava upravljanja kvalitetom temeljenog na zahtjevima ove međunarodne norme i težiti nadilaženju razine tih zahtjeva i
- postavljati si ambiciozne, mjerljive i ostvarive ciljeve kvalitete.

Djelatnosti Dea Lensa d.o.o. danas su:

- proizvodnja i dorada dioptrijskih leća,
- uvoz i izvoz polugotovih i gotovih dioptrijskuh leća,
- uvoz i izvoz optičarskih i oftalmoloških uređaja i instrumenata,
- zastupanje tvrtki iz područja očne i instrumentalne optike,
- maloprodajne aktivnosti iz područja naočalne optike (optički servisi)

Glavni cilj je organizacija i ubrzavanje uvozno izvoznih poslova nabavke kvalitetnih repromaterijala te njihovo inkorporiranje u proizvode koji zadovoljavaju najviše svjetske standarde, kao i pronalaženje tržišta za njihov plasman. Dea Lens d.o.o. trenutno zapošljava 23 stalno uposlena djelatnika, kao i 3-5 honorarnih, pri čemu je obrazovna struktura sljedeća:

- vss 4 djelatnika
- sss 19 djelatnika

Osijek, grad na sjeveroistoku Hrvatske, u kojemu se nalazi sjedište poduzeća svojim zemljopisnim položajem omogućava živu poslovnu interakciju sa tržištima susjednih zemalja. Ova činjenica pruža dodatni potencijal i perspektivu u našem razvoju.

Širinom svojih aktivnosti nastojali smo zaokružiti cjelinu optičke struke, što je zbog njezine kompleksnosti i stalnog napretka gotovo nemoguće.

 

DEA-LENS d.o.o.
za proizvodnju i promet očne i instrumentalne optike, uvoz-izvoz

Dea Lens prvi domaći optičar s certifikatom ISO 9001
(članak iz Glasa Slavonije, pdf 257 KB)

Osijek, J.J. Strossmayera 150
tel:  (031) 310 111
fax: (031) 310 110
email: dealens@dealens.hr

Ekskluzivni smo zastupnici svjetskipoznatih firmi:


Vismed