Što je sve novo?

1. HI - CURVE beveling
Inovativna tehnologija brušenja leća sa velikom baznom krivinom . Brušenje se obavlja u dva odvojena procesa. Prvo se brusi prednji konus, a potom konus na stražnjoj strani leće. Ovaj sistem omogućava ugradnju i najzahtjevnijih okvira.

2. POZICIONIRANJE
Fasetu leće moguće je pozicionirati po širini ruba leće, mjenjati visinu i nagib konusa, itd. Sve to je moguće pratiti putem vrhunske 3D simulacije na color zaslonu stroja visoke rezolucije.

3. "NANO CUP"
Upotrebom Nano cupa moguće je brusiti i ugraditi leće u okvire visine okulara 15,5mm.

4. "Direct Drive Lens Rotation"
Spriječava proklizavanje leće i kod najsofisticiranijih hydrophobic slojeva, te omogućava točnost kuta cylindra koji želimo.

5. "SFB" novi sistem
Pruža nam mogućnost izrade još preciznijih utora . Pored već prije moguće promjene širine i dubine utora sada možemo mijenjati i kut utora, što izuzetno olakšava izradu sport leća.

6. POLYURETHAN LEĆE
LEX-1000 može brusiti i leće od polyurethana koje se ugrađuju u sunčane naočale.

7. "WHISPER QUIET"
Operacioni sistem koji LEX-1000 čini najtišim strojem na tržištu.

8. USB Memory port
Zahvaljujući ugrađenom USB portu moguće je pohraniti poslove i oblike okvira na memorijsku karticu.

9. Smanjena potrošnja vode
Novi sistem omogućava uštedu vodi i do 40%.

10. BUŠENJE LEX DRILL
Predstavlja vrhunsku bušilicu koju je moguće modularno umrežiti sa LEX-1000. Pomoću LEX DRILL-a moguće je napraviti sve vrste bušenja, pri ćemu možemo mijenjati izgled, veličinu i nagib rupica na naočalnim lećama. Nakon premijere na SILMU 07. zastupnik NIDEKA za Hrvatsku, Sloveniju i BiH tvrtka DEA LENS će tokom studenog biti u mogućnosti prezentirati sistem LEX u raznim konfiguracijama svim zainteresiranim optičarima i poduzećima u svojim "show room" prostorima kao i kroz nekoliko gostujućih prezentacija.

LEX DO IT !!!

 

(jpg format 156KB)

DEA LENS je ovogodišnji dobitnik priznanja GAZELE hrvatskog gospodarstva u izboru poslovnih tjednih novina Business.hr i partnera. Kliknite na sliku!

U broju 10 (listopad 2007.) gospodarskog časopisa BIZdirekt, izašao je opširan članak o tome kako sačuvati vid u 8 jednostavnih koraka. Čitateljima su savjete davale naše djelatnice dr. Benašić, oftalmolog i Dubravka Borovac, vlasnica Očne optike i Poliklinike Lens.

Članak možete preuzeti ovdje.
(jpg format, 302KB)

Ekskluzivni smo zastupnici svjetskipoznatih firmi:


Vismed