Novosti

Dea Lens Project – nositelj AAA Certifikata Bonitetne Izvrsnosti 2016

nositelj AAA Certifikata Bonitetne Izvrsnosti 2016Zahvaljujući odličnim poslovnim rezultatima u 2015. godini, tvrtka Dea Lens Project zadovoljila je sve stroge financijsko-analitičke kriterije prema metodologiji jedinstvenoj za područje cijele Europe te je stekla pravo postati nositeljem AAA Certifikata bonitetne izvrsnosti. Naša tvrtka pripada u skupinu od 5% najboljih poduzeća u Republici Hrvatskoj, što potvrđuje ovaj međunarodno priznati Certifikat bonitetne izvrsnosti, koji je ujedno i referenca da smo siguran, ugledan i poželjan partner. Certifikat dodjeljuje Bisnode, vodeći pružatelj poslovnih informacija u Europi i Hrvatskoj. Bisnode u Hrvatskoj pruža konstruktivna poslovna rješenja kroz projekte Boniteti.hr, Poslovna.hr, Zlatna knjiga i AAA Certifikat bonitetne izvrsnosti.

Što je bonitetna ocjena izvrsnosti?

Bonitetna ocjena izvrsnosti predstavlja natprosječnu bonitetnu vrijednost poslovnog subjekta. Temeljena je na financijskim izvještajima subjekta za posljednju poslovnu godinu i predviđa sigurnost rada u sljedećih dvanaest mjeseci.
Certifikat bonitetne izvrsnosti je potvrda dugogodišnjeg sustavnog i kvalitetnog rada koji certificirane tvrtke svrstava u sam vrh domaćeg gospodarstva, uz bok tvrtkama iz Europske unije jer se primjenjuju ista metodologija i dokazani kriteriji.
Analitička metoda izračuna jedinstvena je za sva tržišta Europe i temelji se na službenim godišnjim financijskim izvještajima poslovnih subjekata. Certifikat bonitetne izvrsnosti jedan je od najvažnijih europskih standarda kojima se definira kvaliteta poslovanja te je, drugim riječima, međunarodno priznata oznaka ekonomske kvalitete i izvrsnosti poslovnog subjekta.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

bonitet izvrsnosti A

bonitet izvrsnosti A

Sustav upravljanja tvrtke
DEA LENS PROJECT d.o.o.
J.J. Strossmayera 150 , HR-31000 Osijek, Hrvatska

...više

Pogledajte našu ponudu repariranih instrumenata:

LE-9000SX

Kliknite ovdje za više detalja

Ekskluzivni smo zastupnici svjetski poznatih firmi:


Vismed