Godišnji kongres Hrvatskog društva za kirurgiju katarakte i refraktivnu kirurgiju (CSCRS) 2010

Ovogodišnji kongres Hrvatskog društva za kirurgiju katarakte i refraktivnu kirurgiju (CSCRS), održao se  u Zagrebu, u Hotelu Sheraton 22.-24. listopada 2010. godine.

Ovogodišnji program osmišljen je kao skup specijaliziranih simpozija kako bi svatko mogao čuti najsuvremenija predavanja iz dijela oftalmologije koji ga zanima.
Organizirano je 9 glavnih simpozija (Katarakta i refrakcijska kirurgija leće, Glaukom-probir, dijagnostika i terapija, Kontaktne leće, Konzervativno i kirurško liječenje bolesti mrežnice, Refrakcijska kirurgija i kirurgija rožnice, Neurooftalmologija, Okuloplastična kirurgija i Slobodne teme). Uz to održalo se i nekoliko tzv. „satelitskih simpozija“ s odabranim zanimljivim temama iz svakodnevne oftalmološke prakse.

U sklopu kirurške edukacije mladih oftalmologa organiziran je PHACO tečaj, tečaj refraktivne kirurgije i Video simpozij s prezentacijom zanimljivih i poučnih slučajeva. Tijekom kongresa organiziran je  i „WET LAB“, operacije na umjetnim očima gdje ste mogli vježbati i učiti operacije katarakte, ugradnje fakičnih intraokularnih leća.

Dea Lens Project d.o.o. već treći put sudjeluje kao jedan od sponzora ovog kongresa, predstavljajući najnovije generacije oftalmoloških instrumenata iz NIDEK Co.ltd proizvodnog programa poput, Auto Refrakto-keratometra ARK-510, Ultrazvuka US 4000, Procjepne svjetiljke SL-990 Digital Vision sve zajedno integrirano na refrakcijskoj jedinici proizvođača MeccanotticaMazza.

 

Sustav upravljanja tvrtke
DEA LENS PROJECT d.o.o.
J.J. Strossmayera 150 , HR-31000 Osijek, Hrvatska

Za sljedeći opseg aktivnosti:
Proizvodnja optičkih leća,
održavanje optičarskih i oftamoloških instrumenata,
zastupstvo u prodaji optičarskih i oftamoloških instrumenata

...više

Ekskluzivni smo zastupnici svjetskipoznatih firmi:


Vismed