Novosti

Dea Lens Project – nositelj AAA Certifikata Bonitetne Izvrsnosti 2016-2017

nositelj AAA Certifikata Bonitetne Izvrsnosti 2016Zahvaljujući odličnim poslovnim rezultatima u 2015. godini, tvrtka Dea Lens Project zadovoljila je sve stroge financijsko-analitičke kriterije prema metodologiji jedinstvenoj za područje cijele Europe te je stekla pravo postati nositeljem AAA Certifikata bonitetne izvrsnosti. Naša tvrtka pripada u skupinu od 5% najboljih poduzeća u Republici Hrvatskoj, što potvrđuje ovaj međunarodno priznati Certifikat bonitetne izvrsnosti, koji je ujedno i referenca da smo siguran, ugledan i poželjan partner. Certifikat dodjeljuje Bisnode, vodeći pružatelj poslovnih informacija u Europi i Hrvatskoj. Bisnode u Hrvatskoj pruža konstruktivna poslovna rješenja kroz projekte Boniteti.hr, Poslovna.hr, Zlatna knjiga i AAA Certifikat bonitetne izvrsnosti.

Opširnije...

 

projekt active5. edukativna radionica u sklopu projekta A.C.T.I.V.E.

Prezentiranje poduzetničkih ideja i iskustava

Dana 13. svibnja održana je 5. edukativna radionica za učenike, studente i nezaposlene osobe u sklopu projekta A.C.T.I.V.E. (Activity and Creativity Through Ideas and Ventures = Employment) na Ekonomskom fakultetu u Osijeku. Polaznicima je na radionici bio predstavljen poduzetnički put i iskustva Damira Borovca, vlasnika Dea Lens Project d.o.o., dugogodišnjeg člana HUP-a, koji je polaznicima prenio nekoliko važnih savjeta bitnih za svakog budućeg poduzetnika. A to su: na koji način uočiti dobru poslovnu priliku, ozbiljno praćenje pozitivnih i negativnih trendova u razvijenim zemljama, udruživanje sa iskusnijim poduzetnicima, kao i udruživanju u klastere, važnost specijalizacije u poslovanju te dugoročna vizija i potreba redovite analize situacije. Temeljem ovog i prethodnih gostovanja poduzetnika članova HUP-a u projektu A.C.T.I.V.E. sami polaznici su izrazili zadovoljstvo ovim načinom predavanja koji im pomaže dodatno shvatiti jesu li i sami zainteresirani i sposobni za ulazak u vlastiti poduzetnički pothvat.

Opširnije...

Solocare aqua - sve u jednom otopina za čišćenje, ispiranje, dezinfekciju, vlaženje i uklanjanje proteina s mekih kontaktnih leća

solocare aqua

Tekućina SoloCare Aqua namijenjena je za čišćenje, dezinfekciju, vlaženje, hidrataciju i njegu svih vrsta mekih kontaknith leća. Antidehidracijska tehnologija Hydrolock održava kontaktne leće vlažnima i na taj način osigurava veću udobnost nošenja leća tijekom cijelog dana. To je prvi proizvod za održavanje kontaktnih leća na tržištu uz koji ide antibakterijska posudica.

Preporučuje se ljudima koji provedu puno vremena u zadimljenim prostorijama, zagađenom zrak, ispred računala ili televizora, ljudima koji borave u prostorima koji su grijani ili hlađeni klimatizacijskim uređajima.

Opširnije...

 

TROPHY 2012 - Race to Sahara Audi, Rodenstock Open

Već 4. godinu za redom NI-VA Lens d.o.o. organizira tradicionalnu Rodenstock Golf Akademiju.
Ove godine Golf Akademija se održala u Golf & Country Clubu Zagreb, u suradnji s tvrtkom Prooptika.
Škola golfa i rekreacija je bila pod vodstvom iskusnog instruktora Darka Ljubanovića, te se ugodno druženje nastavilo uz ručak u restoranu kluba.
 Najboljim polaznicima golf škole uručene su primamljive nagrade, u muškoj i ženskoj kategoriji.

TROPHY 2012 - Race to Sahara Audi, Rodenstock OpenTROPHY 2012 - Race to Sahara Audi, Rodenstock OpenTROPHY 2012 - Race to Sahara Audi, Rodenstock Open

TROPHY 2012 - Race to Sahara Audi, Rodenstock OpenTROPHY 2012 - Race to Sahara Audi, Rodenstock OpenTROPHY 2012 - Race to Sahara Audi, Rodenstock Open

 

12. KONGRES OFTALMOLOŠKOG DRUŠTVA 2012

Kongres oftalmološkog društva se održao od 10. do 13. svibnja 2012 u Bolu na Braču, gdje je i Dea Lens Project d.o.o. bio jedan od izlagača svojih proizvoda. Predstavili smo nove tehnologije japanskog proizvođača NIDEK,  te smo predstavili novu paletu VISMED kapi za oči, švicarske kompanije TRB Chemedica.

12 kongres oftalmološkog društva

Glavna tema kongresa je bila „Starenje i oko“. Kongres se održao u suradnjji s Francuskim oftalmološkim društvom (Société Française d'Ophtalmologie), Američkim društvom za mrežnicu (The Retina Society) i Europskim društvom oftalmologa (SOE). Tijekom kongresa. posebno mjesto su zauzele mlade nade u oftalmologiji.

 

II KONGRES OFTALOMOLOGA BOSNE I HERCEGOVINE S MEĐUNARODNIM SUDJELOVANJEM  2012 - BANJALUKA

Drugi kongres oftalmologa Bosne i Hrecegovine s međunarodnim sudjelovanjem, se održao 25-27 svibnja 2012. u Banjaluci, gdje je Dea Lens Project d.o.o. bio jedan od izlagača.
Kongres se održao u zajedničkoj organizaciji Udruženja oftalmologa Republike Srpske i Udruženja oftalmologa federacije Bosne i Hercegovine, a  pod pokroviteljstvom Ministarstva zdravlja  i socijalne zaštite Republike Srpske.

II KONGRES OFTALOMOLOGA BOSNE I HERCEGOVINE S MEĐUNARODNIM SUDJELOVANJEM  2012 - BANJALUKA

Dea Lens Project d.o.o. je predstavio nove tehnologije u oftalmologiji japanskog proizvođača  NIDEK, te paletu proizvoda kapi za oči VISMED Švicarske kompanije TRB Chemedica.

Kongres je okupio brojne oftalmologe iz regije, a i šire, te mnogobrojne predavače iz Bosne i Hercegovine i iz inozemstva. Održana su plenarna predavanja, brojni tečajevi, satelitski simpozijumi te live surgery.

 

Rodensotock Golf Akademija

rodenstock golf akademija 2011I ove godine, treću godinu za redom NI-VA LENS d.o.o. organizirala Rodensotock Golf Akademiju .Za razliku od prošlih godina, ovogodišnja Akademija održala se u Zagrebu u Golf & Country Club Zagreb.
NI-VA LENS d.o.o. kao sponzor turnira, za sve natjecatelje pripremila je prigodne poklone te popuste za kupovinu proizvoda iz palete Rodenstock.
Uz dobru zabavu, gostima je prezentirana nova paleta Rodenstock proizvoda,a unatoč lošem vremenu i kiši koja je cijeli dan padala, NI-VA lens d.o.o. je  svojim gostima i vjernim kupcima pod budnim okom i vodstvom profesionalnih trenera iz "Škole golfa Ljubanović“ organizirala školu golfa te natjecanje na kojima su se mogle osvojiti vrijedne nagrade.

Pogledajte foto galeriju sa Rodenstock Golf Akademije 2011

 

 

Godišnji kongres Hrvatskog društva za kirurgiju katarakte i refraktivnu kirurgiju (CSCRS) 2010

Ovogodišnji kongres Hrvatskog društva za kirurgiju katarakte i refraktivnu kirurgiju (CSCRS), održao se  u Zagrebu, u Hotelu Sheraton 22.-24. listopada 2010. godine.
Ovogodišnji program osmišljen je kao skup specijaliziranih simpozija kako bi svatko mogao čuti najsuvremenija predavanja iz dijela oftalmologije koji ga zanima.

Opširnije

 

Me 1200 proglašen najboljim strojem na sajmu optike u Parizu

Nidek ME-1200

NIDEK-ov Višefunkcijski stroj za obradu leća Me 1200 proglašen je najboljim strojem na ovogodišnjem sajmu optike Silmo 2010 koji se održava u Parizu. Dobitnik je zlatne medalje u kategoriji OPTIČARSKA RADIONICA. Jednostavan dizajn najsloženijih oblika, djelomično urezivanje utora, 3D bušenje koje omogućava izradu najzahtjevnijih okvira samo su neke od karakteristika ovog izuzetnog stroja.

 

Rodenstock Concept store u Varaždinu

Rodenstock Concept store u Varaždinu

U rujnu 2010 je otvoren  Rodenstock Concept Store u Varaždinu, Gajeva 12.
To je drugi Rodenstock Concept Store u Hrvatskoj, a prvi je otvoren u Osijeku 2008 godine u Mercator centru, Gacka 10.
Predstavljamo Vam par fotografija sa svečanog otvorenja.

 

Pogledajte prilog o Dealens klinici na STV-u u emisiji "Zdrav život"

;

 

10 .KONGRES HRVATSKOG OFTALMOLOŠKOG DRUŠTVA
Zajednički simpozij s Američkom oftalmološkom akademijom

Dea Lens Project već drugu godinu sudjeluje kao jedan od sponzora  Hrvatskog oftalmološkog kongresa, koji se održao u Vodicama  od 14.-16. svibnja 2010.

Na našem info pultu, oftalmolozi su mogli dobiti informacije o našim proizvodma, a poseban naglasak smo dali na intraokularnim lećama IOL japanskog prozvođača NIDEK.

 

15 godina  tvrtke DEA LENS

Donosimo Vam članak koji je objavljen u magazinu "Hrvatski optičar" br.32, 2009.

U Osijeku, gradu na Dravi i gospodarskom središtu istočne Slavonije, optička djelatnost počela se razvijati još 20-tih godina prošlog stoljeća. Istaknute optike toga doba bile su obiteljske radionice obitelji Tatarević i Panet koje datiraju od 1928. godine. Krajem 80-tih godina osjetio se manjak optičkih radnji, te je 1989. godine otvoren zajednički obrt obitelji Dumančić i Borovac pod imenom Lens, koji je u ono vrijeme zapošljavao optičara sa završenom višom optometrijskom školom.

Pročitajte cijeli članak

 

 

01.10.2009 Posjet Rodenstock tvornici u Češkoj i upravi u Munchenu

Ni-Va Lens d.o.o. je kao nagradu svojim vjernim kupcima, odlučila pokloniti nezaboravno putovanje u svijet Rodenstocka. Obišli smo poizvodne pogone u češkom gradu Klatovy, sjedište Rodenstocka u Munchenu, te ugodno se zabavili na tradicionalnom bavarskom festivalu piva Oktoberfestu.

...više

 

Sajam Optike u Poreču od 25. do 27. Rujna 2009. hotel Diamant

Predavanje na temu „Očni tlak - kradljivac vida“, održao je Tomislav Mušac, dr.med.specijalist oftalmolog , djelatnik Dea Lens Projecta.

 

 

bonitet izvrsnosti A

bonitet izvrsnosti A

Sustav upravljanja tvrtke
DEA LENS PROJECT d.o.o.
J.J. Strossmayera 150 , HR-31000 Osijek, Hrvatska

Za sljedeći opseg aktivnosti:
Proizvodnja optičkih leća,
održavanje optičarskih i oftamoloških instrumenata,
zastupstvo u prodaji optičarskih i oftamoloških instrumenata

...više

Pogledajte našu ponudu repariranih instrumenata:

LE-9000SX

Kliknite ovdje za više detalja

Ekskluzivni smo zastupnici svjetski poznatih firmi:


Vismed